Ostali događaji – sažetak

JAVNI RED I MIR  Zabilježena su četiri narušavanja javnog reda i mira, po dva počinjena na području Kutine i Petrinje, a u njima je sudjelovalo petero počinitelja, od kojih jedan pod utjecajem alkohola. U dva događaja javni red i mir je narušen držanjem životinja bez nadzora, u jednom događaju vikom i svađom, a u jednom glasnom reprodukcijom glazbe kojom se remetio noćni mir okolnih stanara. Alkoholizirani   

 Pregled ostalih događaja u proteklih 24 sata.

 JAVNI RED I MIR  

 Zabilježena su četiri narušavanja javnog reda i mira, po dva počinjena na području Kutine i Petrinje, a u njima je sudjelovalo petero počinitelja, od kojih jedan pod utjecajem alkohola.

U dva događaja javni red i mir je narušen držanjem životinja bez nadzora, u jednom događaju vikom i svađom, a u jednom glasnom reprodukcijom glazbe kojom se remetio noćni mir okolnih stanara.

Alkoholizirani počinitelj je temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen na bolničko liječenje.

         

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI  

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Siska i Petrinje, a u njima su sudjelovala dva alkoholizirana počinitelja. Jedan počinitelj je uhićen i doveden na prekršajni sud, a jedan je zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržan u policijskoj postaji.



Stranica