Osumnjičen za tešku krađu velike vrijednosti

Slika PU_SiM/Vijesti/2012/Nove ilustracije/Lisice.jpg

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe policijski službenici Policijske postaje Sisak proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim muškarcem sa sisačkog područja. Naime, on je osumnjičen da je od početka listopada prošle pa do kraja ožujka ove godine u mjestu Stupno, grad Sisak, provalio u kuću u vlasništvu bračnog

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe policijski službenici Policijske postaje Sisak proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim muškarcem sa sisačkog područja.

Naime, on je osumnjičen da je od početka listopada prošle pa do kraja ožujka ove godine u mjestu Stupno, grad Sisak, provalio u kuću u vlasništvu bračnog para iz Rijeke. Iz kuće je ukrao dva osobna računala, plinske boce i plamenik, ručnu prskalicu, trimer, više komada posuđa i odjevnih predmeta, oko 140 litara rakije te osamdesetak uokvirenih umjetničkih slika – ulja na platnu.

Također je provalio i u dvorišne prostorije i iz njih ukrao više komada električnog i zanatskog alata.

Ukradene predmete je u više navrata prodavao mještanima Odre i Stupna, a policija je većinu predmeta pronašla i vratila vlasnicima. Po izjavi oštećenih materijalna šteta je procijenjena na oko 210 tisuća kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kazneno je prijavljen.



Stranica