Osumnjičeni za oštećenje tuđe stvari

Slika PU_SiM/Vijesti/2013/Nove/Policajci.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su oni 8. rujna u ranim jutarnjim satima na terasi ugostiteljskog objekta u ulici Ante Starčevića u Sisku urinirali po ulaznim vratima i tepihu te iščupali, bacili i polomili dva mramorna stola, pričinivši materijalnu štetu od oko tri tisuće kuna. Protiv oba počinitelja je Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnesena kaznena prijava zbog

Postupajući po zaprimljenoj kaznenoj prijavi u kojoj je vlasnik ugostiteljskog objekta naveo da su mu nepoznate osobe oštetili inventar ispred lokala, policijski službenici Policijske postaje Sisak proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića, 19-godišnjim Siščaninom i 18-godišnjakom s područja Petrinje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su oni 8. rujna u ranim jutarnjim satima na terasi ugostiteljskog objekta u Ulici Ante Starčevića u Sisku urinirali po ulaznim vratima i tepihu te iščupali, bacili i polomili dva mramorna stola, pričinivši materijalnu štetu od oko tri tisuće kuna.

Protiv oba počinitelja je Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnesena kaznena prijava zbog oštećenja tuđe stvari



Stranica