Otkriven počinitelj četiri teške krađe i jedne krađe

Slika PU_SiM/vijesti/autopolhauba.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Sisak su provedenim kriminalističkim istraživanjima nad 15-godišnjim Siščaninom utvrdili da je na području grada Siska počinio četiri teške krađe i jednu krađu. Osumnjičeni je tako početkom kolovoza provalio

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Sisak su provedenim kriminalističkim istraživanjima nad 15-godišnjim Siščaninom utvrdili da je na području grada Siska počinio četiri teške krađe i jednu krađu.

Osumnjičeni je tako početkom kolovoza provalio u službene prostorije jednog sisačkog poduzeća te ukrao mobitel, a iz aparata za kavu novac.

Sredinom kolovoza je provalio u dvije obiteljske kuće u Sisku te u jednoj iz ormara spavaće sobe ukrao novac u raznim valutama, dok je u drugoj kući, za vrijeme dok su se vlasnici nalazili na godišnjem odmoru, ukrao veću količinu zlatnog nakita, novac i dva mobitela.

Krajem kolovoza na sisačkom željezničkom kolodvoru je ukrao bicikl vrijedan 1 500 kuna, a bicikl je također ukrao i sredinom kolovoza i to iz garaže na kojoj je polomio lokot na ulaznim vratima.

Tijekom kriminalističkih istraživanja od osumnjičenog su oduzeti neki ukradeni predmeti i vraćeni oštećenim vlasnicima, a maloljetnik je zbog ovih teških krađa i krađe kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku.



Stranica