Otkriveni počinitelji više teških krađa

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/Uhicen_lisice.jpg

Zbog sumnje da su počinili više teških krađa policijski službenici Policijske postaje Novska uhitili su trojicu mladića s novljanskog područja u dobi od 21, 22 i 25 godina. Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su proteklih tjedan dana na području Jasenovca, Nove Subocke, Voćarica, Piljenica i Novske nasilno otvarali spremnike goriva na radnim strojevima i iz njih krali

Foto: Ilustracija

Zbog sumnje da su počinili više teških krađa policijski službenici Policijske postaje Novska uhitili su trojicu mladića s novljanskog područja u dobi od 21, 22 i 25 godina.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su proteklih tjedan dana na području Jasenovca, Nove Subocke, Voćarica, Piljenica i Novske nasilno otvarali spremnike goriva na radnim strojevima i iz njih krali gorivo.

Ukupno su ukrali oko 600 litara goriva.

Uz kaznene prijave zbog počinjenih sedam teških krađa, od kojih je jedna u pokušaju, počinitelji su predani pritvorskom nadzorniku, a nakon što su ispitani na Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini su pušteni na slobodu.



Stranica