Pijani vozači izazvali prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/PROMET/Alkohol_formula.jpg
Foto: ilustracija
 
U petka, 27. svibnja, oko 17 sati, u Dugoj ulici u Petrinji, prometnu nesreću s materijalnom štetom izazvao je 25-godišnjak s petrinjskog područja. On je kombijem sisačkih registracija udario u automobil koji se kretao ispred njega, a koji je od siline udarca udarilo u automobil ispred. Vozač kombija je bio pod utjecajem alkohola od 1,09 promila.  
 
Sljedećeg dana, 28. svibnja, oko 18.30 sati, na području Popovače u mjestu Gornja Gračenica, prometnu nesreću je izazvao 37-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,32 promila. On je automobilom sisačkih registracija prešao na suprotnu prometnu traku, sletio na zelenu površinu gdje je prošao kroz živicu, potom udario u voćku i obiteljsku kuću. 
 
U nedjelju, 29. svibnja, oko 3.30 sati, u ulici Aleje Vukovara u Kutini, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je pod utjecajem alkohola od 1,98 promila automobilom kutinskih registracija upravljao 39-godišnjak iz Kutine. On je automobilom prešao na suprotnu prometnu traku, sletio na zelenu površinu, udario u prometni i hidrant.
 
Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozači su smješteni u posebne prostorije nadležnih policijskih postaja. Zbog počinjenih prekršaja protiv njih slijede optužni prijedlozi nadležnim Općinskim sudovima.

Stranica