Pijani vozači na prometnicama

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/PROMET/Alkohol_nadzor.jpg
Foto: Ilustracija
 
Jučer, 21. svibnja, oko 12.15 sati, u mjestu Gornja Bučica na glinskom području, policijski službenici su zaustavili neregistrirani traktor kojim je upravljao 53-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,41 promila i za vrijeme dok mu je isteklo važenje vozačke dozvole. On je uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda.
 
Istoga dana, oko 23.10 sati, u Ulici Nikole Mikca u Sisku, policijski službenici su zaustavili neregistrirani i neosigurani moped, kojim je upravljao 50-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,67 promila, bez položenog vozačkog ispita i bez zaštitne kacige. On je uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda.
 
Danas, 22. svibnja, oko jedan sat iza ponoći, u Zagrebačkoj ulici u Popovači, policijski službenici su zaustavili osobno vozilo koprivničkih registracija kojim je upravljao 25-godišnjak s područja Popovače pod utjecajem alkohola od 1,78 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

Stranica