Pili pa ga teško ozlijedili

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/shaka.jpg

Osumnjičeni su oštećenog naizmjenično udarali nogama i rukama po glavi i tijelu prilikom čega su ga u predjelu glave teško ozlijedili. Liječnička mu je pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici, dok su osumnjičeni nakon provedenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljeni zbog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda.

Novljanski policajci su zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda kazneno prijavili dvojicu muškaraca s područja Novske, starih 30 i 45 godina.

Naime, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su 12. siječnja oko 23 sata u 30-godišnjakovoj kući u mjestu Paklenica, dok su zajedno s 47-godišnjim muškarcem s područja Novske konzumirali alkohol, fizički napali 47-godišnjaka.

Osumnjičeni su oštećenog naizmjenično udarali nogama i rukama po glavi i tijelu prilikom čega su ga u predjelu glave teško ozlijedili.

Liječnička mu je pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici, dok su osumnjičeni nakon provedenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljeni zbog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda.



Stranica