​Pod utjecajem alkohola izazvali prometne nesreće

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/OZNAKE_policija/policija natpis2.jpg
Foto: ilustracija
 
U petak, 5. srpnja oko 18 sati u Galdovačkoj ulici u Sisku, nesreću s materijalnom štetom je izazvao 56-godišnjak koji je upravljao vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,38 promila. Usred ne držanja razmaka udario je u vozilo koje se kretalo ispred njega. Nakon toga napustio je mjesto događaja, ali je ubrzo pronađen. Zbog počinjenih prekršaja protiv vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 19 sati u ulici Ive Maline u Petrinji, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Nesreću je izazvao 54-godišnjak koji je upravljao automobilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 2,99 promila. Nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je udario u betonski nosač i telekomunikacijski stup. Do otriježnjenja je smješten u posebnu prostoriju nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja protiv vozača slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

U nedjelju, 7. srpnja oko 4.30 sati, u Ulici Hrvatskog narodnog preporoda u Sisku, prometnu nesreću je izazvao 53-godišnjak koji je upravljao automobilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1 promil. Uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake, udario je u stup javne rasvjete. Zbog počinjenih prekršaja protiv vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 6 sati u mjestu Tišina Erdedska, općina Martinska Ves, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 66-godišnjak upravljao automobilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 2,06 promila. Sišao je van kolnika i udario u metalnu dvorišnu ogradu. Do otriježnjenja je smješten u posebnu prostoriju nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja protiv vozača slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Pisane vijesti | Promet i vozila