Postani dio našeg policijskog tima

Slika /PU_SiM/ŠKOLOVANJE/skola.jfif

Policijska akademija, Policijska škola „Josip Jović“ i Policijska uprava sisačko-moslavačka pokrenuli su niz promotivnih aktivnosti za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2019./2020. godini.  

Foto: Ilustracija

Planira se upis 750 polaznika/polaznica u program koji će započeti 9. rujna, a polaznice/polaznici će se po završetku ovog programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave odnosno ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe. Uzevši u obzir činjenicu završetka školske godine, pozivamo sve zainteresirane mlade osobe koje imaju završenu srednju školu u četverogodišnjem trajanju, ne starije od 28 godina da se prijave na natječaj koji traje do 31. srpnja te da postanu dio našeg policijskog tima.

Više informacija o ovom humanom, atraktivnom i časnom zanimanju kao i o natječaju i programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka građani mogu pronaći na web stranicama Ministarstva unutarnjih poslova i policijskih uprava, u policijskim postajama, nadležnim službama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te na facebook stranici Policijska akademija MUP RH.

Prijave za natječaj s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Uprava za pravne poslove i ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara  33, s naznakom za NATJEČAJ.

Rok za podnošenje prijave je do 31.7.2019.

Uvjete natječaja, način natjecanja, prava i obaveze možete pronaći OVDJE

Stranica