Potukli se nakon prometne nesreće

Slika PU_SiM/vijesti/rotaciona.jpg

Jučer, 2. veljače oko 20.15 sati u Ulici Gordana Lederera u Hrvatskoj Kostajnici dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedan vozač pobjegao s mjesta nesreće. Naime, navedenom ulicom je osobnim automobilom upravljao 39-godišnjak iz Hrvatske Dubice te ga je u jednom trenutku počeo pretjecati 60-godišnjak iz Hrvatske Kostajnice, 

Jučer, 2. veljače oko 20.15 sati u Ulici Gordana Lederera u Hrvatskoj Kostajnici dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedan vozač pobjegao s mjesta nesreće. Naime, navedenom ulicom je osobnim automobilom upravljao 39-godišnjak iz Hrvatske Dubice te ga je u jednom trenutku počeo pretjecati 60-godišnji muškarac iz Hrvatske Kostajnice, koji je prilikom vraćanja u prometnu traku stražnjim desnim dijelom svog vozila udarilo u prednji lijevi dio 39-godišnjakovog vozila. Nakon navedenog 60-godišnjak je nastavio vožnju dalje, ali je ubrzo pronađen te je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola od 1,54 promila, dok je kod 39-godišnjaka reakcija na alkohol izostala. Zbog ove prometne nesreće 60-godišnjak je prekršajno prijavljen.

No nekoliko minuta nakon ove prometne nesreće na ulici u Hrvatskoj Kostajnici fizički su se sukobili sudionici nesreće i to 39-godišnjak s dvojicom muškaraca koji su s njim bili u vozilu, na jednoj strani, a 60-godišnjak s još jednim muškarcem na drugoj strani. U ovom prvo verbalnom, a potom i fizičkom obračunu, trojica sudionika su lakše ozlijeđena, a svih petero počinitelja je prekršajno prijavljeno zbog narušavanja javnog reda i mira.



Stranica