Požar vozila

Slika PU_SiM/vijesti/2010/auto_zapaljeni.jpg

Uzrok požara je električna energija akumulatora, odnosno kako je jedan od lanaca za snijeg ispao iz PVC kutije njegova čelična sajla je pala na polove akumulatora i izazvala kratki spoj. Požar je ugasio korisnik vozila, a u požaru je izgorio dio prtljažnika, stražnje sjedalo, akumulator, stražnja polica i branik te PVC kutije od lanaca za

Foto: Ilustracija

Jučer, 15. veljače oko 13.40 sati na parkiralištu trgovine u Sisačkoj ulici u Popovači, izbio je požar na osobnom automobilu zadarskih registracijskih oznaka.

Obavljenim očevidom u kojem je sudjelovao i inspektor zaštite od požara Policijske uprave sisačko-moslavačke utvrđeno je da je požar izbio u prtljažnom prostoru automobila u kojem se nalazio akumulator te dva para lanaca za snijeg.

Uzrok požara je električna energija akumulatora, odnosno kako je jedan od lanaca za snijeg ispao iz PVC kutije njegova čelična sajla je pala na polove akumulatora i izazvala kratki spoj.

Požar je ugasio korisnik vozila, a u požaru je izgorio dio prtljažnika, stražnje sjedalo, akumulator, stražnja polica i branik te PVC kutije od lanaca za snijeg.

Materijalna šteta je procijenjena na oko pet tisuća kuna, a policija je o događaju podnijela izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini.



Stranica