Prijavljen za tri krađe drva

Slika PU_SiM/Vijesti/2013/Nove/Drva.jpg

On je osumnjičen da je u šumi u Gornjem Selkovcu posjekao i ukrao 34 hrasta i šest bagrema, oštetivši 62-godišnju Zagrepčanku u čijem je vlasništvu šuma za više od 38 tisuća kuna. Također je u šumi u vlasništvu 76-godišnjaka iz Gornjeg Viduševca posjekao i ukrao 13 hrastova, vrijednih više od deset tisuća kuna, a u šumi u vlasništvu 44-godišnjaka

Foto: Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Sisku podiglo je optužnicu protiv 37-godišnjeg muškarca iz Gline zbog tri krađe, počinjene od ožujka do rujna prošle godine u Gornjem i Donjem Selkovcu, grad Glina.

Naime, on je osumnjičen da je u šumi u Gornjem Selkovcu posjekao i ukrao 34 hrasta i šest bagrema, oštetivši 62-godišnju Zagrepčanku u čijem je vlasništvu šuma za više od 38 tisuća kuna.

Također je u šumi u vlasništvu 76-godišnjaka iz Gornjeg Viduševca posjekao i ukrao 13 hrastova, vrijednih više od deset tisuća kuna, a u šumi u vlasništvu 44-godišnjaka, također iz Gornjeg Viduševca, četiri hrasta, vrijedna 3.850 kuna.

Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima po nalazu i mišljenju sudskog vještaka šumarske struke je veća od 53 tisuće kuna.



Stranica