Prije položenog vozačkog upravljali vozilima

Slika PU_SiM/vijesti/rotaciona.jpg

Jučer, 17. veljače oko 12.35 sati u mjestu Panjani, grad Hrvatska Kostajnica, policijski službenici su zatekli 21-godišnjeg mladića s područja Hrvatske Kostajnice da upravlja motociklom. Provjerom je utvrđeno da motociklom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje.

Jučer, 17. veljače oko 12.35 sati u mjestu Panjani, grad Hrvatska Kostajnica, policijski službenici su zatekli 21-godišnjeg mladića s područja Hrvatske Kostajnice da upravlja motociklom. Provjerom je utvrđeno da motociklom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje. Kako je 21-godišnjak ponavljač istovrsnih prometnih prekršaja uhićen je i uz optužni prijedlog doveden na nadležni Prekršajni sud. Rješenjem suda je proglašen krivim te mu je izrečena kazna zatvora od 30 dana uz primjernu uvjetne osude od 12 mjeseci.

Istog dana oko 18.55 sati u Stupnu, grad Sisak, policijski službenici su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 37-godišnji mještanin. I za njega je provjerom utvrđeno da vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje, a kako je i on ponavljač istovrsnih prometnih prekršaja uhićen je i uz optužni prijedlog doveden na nadležni Prekršajni sud. Rješenjem suda je proglašen krivim te kažnjen novčanom kaznom od 15 tisuća kuna. 



Stranica