Privremena regulacija prometa – obilježavanja 29. obljetnice pogibije trinaestorice hrvatskih redarstvenika u Domovinskom ratu

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/MUP_zastave.jpg

Vozačima savjetujemo da zbog privremenog zatvaranja svoja vozila ostave na alternativnim mjestma, te molimo sve građane i sudionike u prometu da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju i upute policijskih službenika na osiguranju navedenog događaja.  

​Foto: Ilustracija

I ove godine u organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske i Policijske uprave sisačko-moslavačke, u nedjelju, 26. srpnja u mjestu Struga Banska bit će obilježena 29. obljetnica pogibije trinaestorice hrvatskih redarstvenika

S tim u vezi za sav promet od 13 do 21 sat, bit će privremeno zatvorena državna cesta D47 u naselju Struga Banska, Općina Dvor.

Za vrijeme privremene regulacije prometa za osobna vozila promet će biti preusmjeren na relaciji (Dvor – Donji Javoranj – Zrin – Divuša i obratno), dok će teretna vozila biti preusmjerena na državnu cestu D6 (Dvor – Glina i obratno) i na državnu cestu D30 (Hrvatska Kostajnica – Petrinja – Glina – Dvor).

Vozačima savjetujemo da zbog privremenog zatvaranja svoja vozila ostave na alternativnim mjestima.

Molimo sve građane i sudionike u prometu da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju i upute policijskih službenika na osiguranju navedenog događaja.

Stranica