Provale na području Popovače, Siska i Topuskog

Slika PU_SiM/Vijesti/2012/Nove ilustracije/Provalnik 5.jpg

Na području Popovače su zabilježene dvije teške krađe, od kojih je jedna u pokušaju. Od 15. do 21. rujna u polju u Strušcu je provaljeno u montažnu garažu odakle je ukradena kosilica čiju je vrijednost oštećena vlasnica

Na području Popovače su zabilježene dvije teške krađe, od kojih je jedna u pokušaju. Od 15. do 21. rujna u polju u Strušcu je provaljeno u montažnu garažu odakle je ukradena kosilica čiju je vrijednost oštećena vlasnica procijenila na oko 2500 kuna, a u subotu, 21. rujna u noći je provaljeno u obiteljsku kuću u Osekovu, međutim iz nje nije ništa ukradeno.

U noći sa petka na subotu na sisačkom području su se dogodile dvije teške krađe, od kojih je jedna u pokušaju. Provaljeno je u ugostiteljski objekt u ulici Ivana Fistrovića u Sisku odakle je ukraden polog iz otključane blagajne, a iz obiteljske kuće u Odri u kojoj je nepoznati počinitelj, nakon što je u nju provalio, ispremetao stvari ali iz nje nije ništa ukrao. Također je pokušao provaliti i u susjednu kuću, međutim tamo je odustao od daljnjeg izvršenja kaznenog djela.

U noći s četvrtka na petak u mjestu Donja Čemernica, općina Topusko, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije poduzeća sa sjedištem u Zagrebu te iz njih ukrao tri motorne pile, dvije garniture ručnog alata, 15-ak litara goriva i kutnu brusilicu. Vrijednost ukradenih stvari je procijenjena na 15-ak tisuća kuna, a policija je protiv počinitelja podnijela kaznenu prijavu zbog teške krađe te nastavlja rad na njegovom pronalasku. 



Stranica