Provale u vikendice

Kutinska policija zbog teške krađe traga za nepoznatim počiniteljem koji je u protekla tri dana u mjestu Gornje Kletište, grad Kutina, provalio u vikendicu 50-godišnjeg Kutinčanina te ukrao motornu pilu, ručna kolica,

Kutinska policija zbog teške krađe traga za nepoznatim počiniteljem koji je u protekla tri dana u mjestu Gornje Kletište, grad Kutina, provalio u vikendicu 50-godišnjeg Kutinčanina te ukrao motornu pilu, ručna kolica, bicikl, sjekiru, dva kanistra s benzinom i uljem te nekoliko boca piva. Po izjavi vlasnika vikendice materijalna šteta iznosi oko 3 tisuće kuna.

U vremenu od 26. do 30. studenog nepoznati počinitelj je u Mramorskoj ulici u Ciglenici, općina Popovača, pokušao provaliti u podrum vikendice, u čemu nije uspio, nakon čega je provalio u prostorije na katu u kojima je ispreturao stvari, ali po izjavi vlasnika ništa nije ukrao.           

Unazad deset dana u Mramorskoj ulici u Ciglenici zabilježena je još jedna teška krađa u pokušaju, počinjena od strane nepoznatog počinitelja koji je nasilno ušao u podrumske prostorije vikendice i prostorije na katu, u kojima je ispreturao stvari, ali nije ništa ukrao.



Stranica