Rezultati pojačanih aktivnosti na nadzoru korištenja sigurnosnog pojasa i mobitela

Slika PU_SiM/vijesti/2010/policajac_stop.jpg

Provođenjem ovih pojačanih aktivnosti tijekom proteklog tjedna policijski službenici su utvrdili ukupno 885 prometnih prekršaja, od kojih se 238 odnosilo na nekorištenje sigurnosnog pojasa, dok se 21 prekršaj odnosio na uporabu motela tijekom vožnje 

Foto:  Ilustracija

U razdoblju od 12. do 18. rujna na prometnicama naše Policijske uprave policijski službenici su prilikom kontrole prometa provodili pojačane aktivnosti usmjerene na nadzor korištenja sigurnosnog pojasa i mobitela tijekom vožnje.

Provođenjem ovih pojačanih aktivnosti tijekom proteklog tjedna policijski službenici su utvrdili ukupno 885 prometnih prekršaja, od kojih se 238 odnosilo na nekorištenje sigurnosnog pojasa, dok se 21 prekršaj odnosio na uporabu motela tijekom vožnje.

Najviše tih ciljanih prekršaja, 69 evidentirano je na području Kutine, zatim 56 na području Siska, 39 na području Dvora, 31 na području Petrinje, 21 na području Novske, 19 na području Gline, 16 na području Hrvatske Kostajnice, dok su po četiri prekršaja evidentirana na području Gvozda i Sunje.                



Stranica