Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih su 11 počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja u protekla 24 sata

 

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih su 11 počinili nepoznati počinitelji.

Na području Siska počinjeno je devet kaznenih djela, na području Kutine pet, dok je jedno kazneno djelo počinjeno na području Petrinje.

 

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno na području Kutine gdje su se verbalno sukobila dvojica muškaraca.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Kutine i Petrinje, a u njima su sudjelovala dvojica alkoholiziranih počinitelja.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo 13 prometnih nesreća, po četiri na području Siska i Kutine, po dvije na području Novske i Hrvatske Kostajnice te jedna na području Petrinje.

U četiri nesreće s ozlijeđenim osobama jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, dok su tri osobe lakše ozlijeđene, a u devet nesreća je nastala samo materijalna šteta.



Stranica