Sažetak ostalih događaja

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 25 kaznenih djela, od kojih su 19 počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekli vikend

 

KRIMINALITET

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 25 kaznenih djela, od kojih su 19 počinili nepoznati počinitelji.

Po osam kaznenih djela počinjeno je na području Siska i Kutine, po dva na području Novske, Petrinje i Dvora, a po jedno kazneno djelo počinjeno je na području Sunje, Gline i Hrvatske Kostajnice.

 

JAVNI RED I MIR

Zabilježeno je pet narušavanja javnog reda i mira, sva počinjena na sisačkom području, a u njima je sudjelovalo pet počinitelja, od kojih četiri pod utjecajem alkohola.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u sedam slučajeva nasilničkog ponašanja u obitelji, po dva počinjena na području Siska i Kutine te po jedno na području Sunje, Novske i Petrinje, a u njima je sudjelovalo 12 počinitelja, od kojih sedam pod utjecajem alkohola.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo 17 prometnih nesreća, sedam na području Kutine, četiri na području Siska, po dvije na području Novske i Hrvatske Kostajnice te po jedna na području Gline i Gvozda.

U tri nesreće jedna je osoba, i to biciklist, zadobila teške tjelesne ozljede opasne za život, a dvije su osobe lakše ozlijeđene, dok je u 14 nesreća nastala samo materijalna šteta.



Stranica