Sisak: Otkriven počinitelj tri teške krađe i krađe

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/Uhicen_lisice.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 19-godišnjim Siščaninom utvrđeno je da je u Sisku tijekom prosinca prošle godine i u siječnju ove godine počinio jednu krađu i tri teške krađe provaljivanjem. Istraživanjem je utvrđeno da je

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 19-godišnjim Siščaninom utvrđeno je da je u Sisku tijekom prosinca prošle godine i u siječnju ove godine počinio jednu krađu i tri teške krađe provaljivanjem.

Istraživanjem je utvrđeno da je početkom prosinca u Ulici Davorina Trstenjaka iz ureda ukrao prijenosno računalo, koje je tijekom istraživanja kod njega pronađeno i oduzeto.

Sredinom prosinca je u Ulici Stjepana i Antuna Radića provalio u prostorije jedne sisačke udruge i ukrao manji iznos novca.

Također u Ulici Stjepana i Antuna Radića je 8. siječnja provalio u stan 80-godišnje Siščanke i ukrao manji novčani iznos, dok je 17. siječnja u Ulici lipa iskoristio nepažnju 27-godišnjeg muškarca te ušao u njegovu otključanu kuću i ukrao mobitel i manji iznos novca.

Mobitel je od osumnjičenog oduzet i vraćen oštećenom 27-godišnjaku, a nakon dovršenih kriminalističkih istraživanja protiv 19-godišnjaka je Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku podnesena kaznena prijava.



Stranica