Sisak: U dvije prometne nesreće teško ozlijeđene pješakinje

Slika PU_SiM/vijesti/2010/policajac_glava.jpg

Jučer, 5. prosinca oko 17 sati u Petrinjskoj ulici u Sisku se dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 63-godišnja pješakinja. Nesreća se dogodila kada je 55-godišnji Siščanin, upravljajući osobnim automobilom najvjerojatnije neprilagođenom brzinom, prednjim dijelom vozila udario u 63-godišnju Siščanku koja je u tom trenutku prelazila preko 

Jučer, 5. prosinca oko 17 sati u Petrinjskoj ulici u Sisku se dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 63-godišnja pješakinja. Nesreća se dogodila kada je 55-godišnji Siščanin, upravljajući osobnim automobilom najvjerojatnije neprilagođenom brzinom, prednjim dijelom vozila udario u 63-godišnju Siščanku koja je u tom trenutku prelazila preko pješačkog prijelaza. Tom je prilikom zadobila ozljede koje su joj u sisačkoj Općoj bolnici okvalificirane kao teške. Protiv vozača automobila će biti podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

 

Nešto kasnije, oko 18.30 sati u Lovrićevoj ulici u Sisku, prelazeći također preko pješačkog prijelaza, u prometnoj nesreći je teško ozlijeđena još jedna Siščanka. Naime, 43-godišnja žena je najvjerojatnije upravljajući neprilagođenom brzinom osobnim automobilom sisačkih registracija prednjim dijelom vozila udarila u bicikl, a potom i u 26-godišnju Siščanku koja je u tom trenutku gurajući bicikl prelazila preko pješačkog prijelaza. Od siline udara 26-godišnjakinja je s biciklom pala na kolnik te su joj u sisačkoj Općoj bolnici utvrđene teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život. Vozačica automobila je kazneno prijavljena zbog izazivanja ove prometne nesreće.



Stranica