Sunja: Otkriven muškarac koji je podmetnuo dva požara

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/Požar_dva vatrogasca.jpg

Istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni tijekom ranih jutarnjih sati 29. siječnja ove godine požar podmetnuo na gospodarskom objektu, tj. štali te na napuštenoj drvenoj obiteljskoj kući. Tom je prilikom na štali izgorjelo krovište i drveni strop, a na napuštenoj kući krovište, pod i unutarnji zidovi, dok se vatra proširila i na dograđene drvene gospodarske prostorije. 

Foto:  Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 25-godišnjakom iz Sunje, utvrđeno je da je podmetanjem požara na dva objekta u Sunji počinio kaznena djela uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni tijekom ranih jutarnjih sati 29. siječnja ove godine požar podmetnuo na gospodarskom objektu, tj. štali te na napuštenoj drvenoj obiteljskoj kući. Tom je prilikom na štali izgorjelo krovište i drveni strop, a na napuštenoj kući krovište, pod i unutarnji zidovi, dok se vatra proširila i na dograđene drvene gospodarske prostorije. Materijalna šteta u oba požara se procjenjuje na oko 70 tisuća kuna.

Osumnjičeni je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke.



Stranica