Teške krađe provaljivanjem

Slika PU_SiM/Vijesti/2011/Provalnik3.jpg

Tijekom noći s petak na subotu, 2./3. prosinca nepoznati počinitelj je na benzinskoj postaji na autocesti kod Lipovljana nasilno ušao u prostor trgovine mješovitom robom i ukrao više šteka cigareta, nekoliko litara raznog motornog ulja, alkoholnih pića i više prehrambenih proizvoda. Odgovorni materijalnu štetu procjenjuju na oko 35 tisuća kuna, a novljanska policija poduzima mjere traganja za počiniteljem ili više njih. 

Tijekom noći s petka na subotu, 2./3. prosinca nepoznati počinitelj je na benzinskoj postaji na autocesti kod Lipovljana nasilno ušao u prostor trgovine mješovitom robom i ukrao više šteka cigareta, nekoliko litara raznog motornog ulja, alkoholnih pića i više prehrambenih proizvoda. Odgovorni materijalnu štetu procjenjuju na oko 35 tisuća kuna, a novljanska policija poduzima mjere traganja za počiniteljem ili više njih.

S petka na subotu, 2./3. prosinca u Kolodvorskoj ulici u Novskoj nepoznati počinitelj je provalio u uredske prostorije i ukrao kožnu fotelju, a u poslijepodnevnim satima u petak, 2. prosinca u Ulici D. Trstenjaka u Sisku nepoznati je iz ureda ukrao prijenosno računalo vrijedno oko 3 tisuće kuna.



Stranica