Tri teške krađe provaljivanjem

Sisačka policija zbog teške krađe intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem koji je sa subote na nedjelju, 17./18. rujna u Galdovačkoj ulici u Sisku, na benzinskoj postaji onesposobio alarm, provalio u unutrašnjost i ukrao

Sisačka policija zbog teške krađe intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem koji je sa subote na nedjelju, 17./18. rujna u Galdovačkoj ulici u Sisku, na benzinskoj postaji onesposobio alarm, provalio u unutrašnjost i ukrao veći iznos novca te oko 40 kutija cigareta. Prilikom obavljanja očevida uz ogradu je pronađena još 91 šteka cigareta koje su vraćene odgovornoj osobi.      

 

S petka na subotu, 16./17. rujna u Ulici Hrvatskog narodnog preporoda u Sisku, nepoznati je počinitelj provalio u skladište trgovine te nasilno ušao  u kancelariju gdje je razvalio drveni ormar iz kojeg je ukrao dvije ladice s pologom i neutvrđenu količinu cigareta. Potom je provalio u prodajni prostor gdje je pokušao otvoriti kasu, u čemu nije uspio, te je ukrao neutvrđenu količinu razne robe.       

 

U subotu, 17. rujna u prijepodnevnim satima, u mjestu Paukova, općina Sunja, nepoznati je počinitelj na šumskom putu provalio u parkirani osobni automobil sisačkih registracijskih oznaka i iz novčanika ukrao oko tisuću kuna. Od oštećenog 37-godišnjeg muškarca zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe.  



Stranica