U dva slučaja provalnici uhvaćeni na djelu

Slika PU_SiM/vijesti/vezivanje.jpg

U noći, 30. studenog, desetak minuta iza ponoći, policijski službenici su u provali u centralno skladište poduzeća u Ulici Marijana Cvetkovića u Sisku zatekli dvije žene stare 26 i 30 godina i jednog 53-godišnjeg muškarca,

U noći, 30. studenog, desetak minuta iza ponoći, policijski službenici su u provali u centralno skladište poduzeća u Ulici Marijana Cvetkovića u Sisku zatekli dvije žene stare 26 i 30 godina i jednog 53-godišnjeg muškarca, a s kojima je bio i 17-godišnji maloljetnik. Svi su uhićeni te je nad njima u prostorijama Policijske postaje Sisak obavljeno kriminalističko istraživanje, nakon kojeg je protiv njih podnesena kaznena prijava zbog teške krađe u pokušaju.           

U provali u ugostiteljski objekt u Zvonimirovoj ulici u Sisku, policijski službenici su jučer, 30. studenog oko 2.20 sati zatekli dvojicu Siščana starih 21 i 22 godine. Obojica su uhićeni i dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje, nakon kojeg su pušteni na slobodu te je protiv obojice podnesena kaznena prijava zbog teške krađe u pokušaju.



Stranica