U dvije nesreće ozlijeđeno ukupno pet osoba

Slika PU_SiM/vijesti/2010/policajac_glava.jpg

Jučer, 7. veljače u 14 sati u Osječkoj ulici u Novskoj dogodila se prometna nesreća u kojoj su lakše ozlijeđene četiri osobe, od kojih dvoje djece. Nesreća se dogodila kada je 31-godišnji vozač osobnog automobila, u namjeri skretanja u desno na kolni ulaz,

Jučer, 7. veljače u 14 sati u Osječkoj ulici u Novskoj dogodila se prometna nesreća u kojoj su lakše ozlijeđene četiri osobe, od kojih dvoje djece. Nesreća se dogodila kada je 31-godišnji vozač osobnog automobila, u namjeri skretanja u desno na kolni ulaz, prešao na suprotnu prometnu traku i naglo skrenuo u desno. U tom trenutku je u njegov stražnji desni bočni dio udario osobni automobil s pridodanom prikolicom na kojoj se nalazio osobni automobil (skup vozila), a kojim je u istom smjeru upravljao 39-godišnji vozač. Uslijed udarca udareni automobil je odbačen u odvodni kanal, a također je puklo sigurnosno uže kojim je na prikolici bio pričvršćen osobni automobil te se automobil pomaknuo i oštetio. U nesreći su lakše ozlijeđene dvije putnice (stare 29 i 54 godine) i dvoje djece (staro tri i šest godina) u automobilu koji je skretao na kolni ulaz. Protiv oba vozača su podneseni optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja  iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 18 sati na autocesti kod Novske također je sudjelovao skup vozila. Nesreća se dogodila kada je 40-godišnji državljanin Turske, upravljajući teretnim vozilom s pridodanim priključnim vozilom, turskih nacionalnih oznaka, skrenuo vozilom u desno, prešao preko zaustavnog traka, udario u odbojnu ogradu i sletio u odvodni kanal gdje se i zaustavio, udarivši o kosinu kanala. U nesreći je vozač lakše ozlijeđen, a zbog počinjenog prometnog prekršaja naplaćena mu je novčana kazna. Tijekom dana će se obaviti izvlačenje teretnog vozila i prikolice. 



Stranica