​U kontroli prometa zaustavljeni alkoholizirani vozači

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/OZNAKE_policija/Rotacija_krov.jpg
Foto: ilustracija

U utorak, 7. ožujka oko 11 sati, na autocesti A3 kod Lipovljana, policijski su službenici u kontroli prometa zaustavili kamion s prikolicom srbijanskih nacionalnih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 0,99 promila upravljao 48-godišnji državljanin Republike Srbije. Vozaču je izdan obavezni prekršajni nalog te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole C i E kategorije na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

Istoga dana oko 16.45 sati, u mjestu Dvor, zaustavljen je 69-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji je pod utjecajem alkohola od 1,38 promila upravljao motociklom bosanskohercegovačkih registracija.

Potom je noćas, 8. ožujka oko 2 sata, u ulici Franje Lovrića u Sisku zaustavljen automobil sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,69 promila upravljao 35-godišnjak.

Vozači su do otriježnjenja smješteni u prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njih slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Stranica