U Osnovnoj školi Ante Brune Bušića u Dvoru u sklopu operativne akcije „MIR I DOBRO“ održana edukativna radionica „PETARDE NISU IGRAČKE“

  • Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/dvor pirotehnika/naslovna dvor.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
Foto: PU sisačko-moslavačka
 
U ponedjeljak, 11. prosinca u Osnovnoj školi Ante Brune Bušića u Dvoru, Ravnateljstvo policije u suradnji s Policijskom upravom sisačko-moslavačkom, uz potporu Agencije Art Hill d.o.o. i partnera u sklopu operativne akcije „Mir i dobro“  proveli su preventivne aktivnosti, tj. održali su edukativnu radionicu na temu opasnosti od uporabe pirotehničkih sredstava pod motom PETARDE NISU IGRAČKE“ - „Oprez: petarde u virtualnom svijetu“.

Za 20-ak učenika nižih razreda uz sudjelovanje učitelja/nastavnika osnovne škole, policijski službenici su mališane upoznali o opasnostima i posljedicama koje vrebaju tijekom korištenja pirotehničkih sredstava, poglavito tijekom nadolazećih blagdana s naglaskom da djeci mlađoj od 14 godina nije dopuštena kupovina i korištenje pirotehničkih sredstava.

U sklopu edukativne radionice Igor je izveo predstavu „Magični osmijeh“ u kojoj je  pokazao nekoliko magičnih trikova gdje su djeca izbliza mogla vidjeti i naučiti sve o trikovima mađioničara.

Na kraju programa prisutni su upoznati s kampanjom „WEB HEROJ“, sigurno korištenje interneta, a potom je Djed Božičnjak Mađioničar učenicima podijelio prigodne Božićne darove.

RODITELJI, BUDITE ODGOVORNI I NE DOPUSTITE DJECI DA RUKUJU PIROTEHNIČKIM SREDSTVIMA!

Stranica