U prometnoj nesreći dvoje teško ozlijeđenih

Slika PU_SiM/vijesti/2010/policajac_glava.jpg

Upravljajući osobnim automobilom sisačkih registracijskih oznaka, 32-godišnji muškarac iz Lekenika je izlaskom iz desnog zavoja, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom te prešao na suprotnu traku na kojoj je udario u osobni automobil zagrebačkih registracija, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 24-godišnjakinja iz Sesveta.

Jučer, 11. rujna oko 13.25 sati u Zagrebačkoj ulici u Pešćenici, općina Lekenik, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško, a tri lakše ozlijeđene.

Naime, upravljajući osobnim automobilom sisačkih registracijskih oznaka, 32-godišnji muškarac iz Lekenika je izlaskom iz desnog zavoja, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom te prešao na suprotnu traku na kojoj je udario u osobni automobil zagrebačkih registracija, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 24-godišnjakinja iz Sesveta.

U ovoj nesreći teške tjelesne ozljede, koje nisu opasne po život, zadobio je 32-godišnji vozač i 51-godišnja putnica iz vozila zagrebačkih registracija, dok je lakše ozlijeđena 24-godišnja vozačica i putnici iz njenog vozila, stari 15 i 26 godina.

Zbog izazivanja ove prometne nesreće policijski službenici Postaje prometne policije Sisak su protiv 32-godišnjeg vozača, koji je bio pod utjecajem alkohola od 2,71 promila, podnijeli kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.



Stranica