U prometu zastavljeni alkoholizirani vozači

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/PROMET/10-11-000.jpg
Foto: ilustracija

U petak, 5. siječnja oko 22.40 sati, u mjestu Dvor, policijski su službenici u kontroli prometa zaustavili automobil sisačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,47 promila upravljao 71-godišnjak. Protiv njega će biti izdan prekršajni nalog.  

Istoga dana, oko 23.30 sati u mjestu Odra Sisačka, zatečena je 39-godišnjakinja koja je pod utjecajem alkohola od 1,84 promila upravljala automobilom sisačkih registracija.

U subotu, 6. siječnja oko 23.30 sati, na području Gvozda u mjestu Slavsko Polje, zaustavljen je automobil zagrebačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,51 promil upravljao 69-godišnjak. Par minuta kasnije zaustavljen je i 47-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,9 promila upravljao automobilom karlovačkih registracija.

U nedjelju, 7. siječnja, pola sata poslije ponoću u Ulici Vladmira Nazora u Kutini, zatečen je 50-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 2,12 promila upravljao automobilom zagrebačkih registracija.

Vozači su do otriježnjenja smješteni u prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njih slijede optužni prijedlozi nadležnom Općinskom sudu.

Pisane vijesti | Promet i vozila