U prometu zaustavljeni alkoholizirani vozači

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/PROMET/Alkohol_vožnja.jpg
Foto: ilustracija
 
U petak, 23. rujna, oko 23 sata, na autocesti A3 kod Popovače, u kontroli prometa zaustavljen je kombi vozilo zagrebačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,52 promila upravljao 24-godišnjak iz Zagreba.
 
Sljedećeg dana, 24. rujna, oko 18.45 sati u ulici žrtava Domovinskog rata u Glini, zaustavljen je 39-godišnjak s područja Gline, koji je pod utjecajem alkohola od 1,07 promila upravljao automobilom registracije s područja Slavonskog Broda.
 
Istoga dana, oko 23.30 sati, na kutinskom području u mjestu Batina, zaustavljen je automobil kutinskih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,59 promila upravljao 50-godišnjak s kutinskog područja.
 
U nedjelju, 25. rujna, oko 1 sat, na Gavrilovićevom trgu u Petrinji, zaustavljen je 51-godišnjak iz Petrinje, koji je pod utjecajem alkohola od 1,87 promila upravljao automobilom sisačkih registracija.
 
Istoga dana, oko 3 sata, u Zagrebačkoj ulici u Sisku, automobilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,9 promila upravljao je 37-godišnjak s područja Siska.
 
Potom je oko 5 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića u Sisku, pod utjecajem alkohola od 1,59 promila, automobilom sisačkih registracija upravljao 26-godišnjak iz Petrinje.
 
Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozači su smješteni u posebne prostorije nadležnih policijskih postaja. Zbog počinjenih prekršaja protiv njih slijedi Optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Stranica