U prometu zaustavljeni alkoholizirani vozači

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/Stop policija.jpg
Foto: ilustracija

U subotu, 14. listopada, pola sata poslije ponoći na petrinjskom području u mjestu Novo Selište, policijski su službenici u kontroli prometa zaustavili automobil njemačkih nacionalnih oznaka kojim je pod utjecajem alkohola od 1,67 promila upravljao 51-godišnjak. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje. Zbog počinjenog prekršaja protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Istoga dana, oko 22 sata, u Celjskoj ulici u Sisku zaustavljen je 42-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 3,61 promil upravljao kombijem zagrebačkih registracija.

Sat vremena kasnije, u mjestu Lekenik zaustavljen je 39-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 2,16 promila upravljao automobilom njemačkih nacionalnih oznaka.

Vozači su uhićeni i zbog počinjenih prekršaja dovedeni nadležnom Općinskom sudu.

Potom je oko 23 sata, na kutinskom području u mjestu Ilova zatečen 28-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 2,48 promila upravljao automobilom kutinskih registracija.

Sljedećeg dana, 15. listopada, par minuta poslije ponoći u mjestu Greda Sunjska, policijski su službenici pokušali zaustaviti automobil sisačkih registracija koji se nije odmah zaustavio po naredbi policijskog službenika, već je naknadno zaustavljen. Po zaustavljenu je utvrđeno da je automobilom pod utjecajem alkohola od 2,12 promila upravljao 37-godišnjak. Zbog počinjenih prekršaja protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Sat vremena poslije, na području Kutine u mjestu Banova Jaruga, zaustavljen je kombi kutinskih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,93 promila upravljao 37-godišnjak.

Potom je oko 1.30 sati, u Ulici 6. kolovoza u Petrinji zaustavljen 40-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,53 promila upravljao automobilom karlovačkih registracija.
 
Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozači su smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje. Zbog počinjenih prekršaja protiv njih slijede optužni prijedlozi nadležnom Općinskom sudu.

Pisane vijesti | Promet i vozila