​U prometu zaustavljeni alkoholizirani vozači

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/OZNAKE_policija/20200521_093542.jpg
Foto: ilustracija

U petak, 20. listopada oko 8 sati, u Ulici Stjepana Radića u Kutini, policijski su službenici zatekli 19-godišnjaka koji se nije kretao uz rub kolnika te je automobilom kutinskih registracija skrenuo van kolnika na zelenu površinu. Izvršenim alkotestiranjem utvrđena mu je koncentracija alkohola od 1,71 promil.

Istoga dana, oko 17 sati u Vukovarskoj ulici u Glini, zatečena je 57-godišnjakinja koja je pod utjecajem od 1,73 promila upravljala vozilom sisačkih registracija.

U nedjelju, 22. listopada oko 2.30 sati, u Ulici biskupa Kvirina u Sisku, zatečen je 47-godišnjak koji je za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i pod utjecajem alkohola od 2 promila upravljao automobilom sisačkih registracija.

Istoga dana, oko 5 sati, policijski su službenici zaustavili 27-godišnjeg vozača koji je na raskrižju Ulica Ivana Kukuljevića Sakcinskog i Ive Rukavine Siđe u Sisku, automobilom austrijskih nacionalnih oznaka prošao kroz crveno svijetlo. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,8 promila.

Noćas, 23. listopada, oko 1 sat, u Galdovačkoj ulici u Sisku zatečen je 40-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,85 promila upravljao automobilom sisačkih registracija.

Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozači su smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje. Zbog počinjenih prekršaja protiv njih slijede optužni prijedlozi nadležnom Općinskom sudu.

Pisane vijesti | Promet i vozila