​U prometu zaustavljeni alkoholizirani vozači

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/PROMET/10-11-000.jpg
Foto: ilustracija
 
U subotu, 9. prosinca oko 1 sat, u Ulici hrvatskih branitelja u Kutini, policijski su službenici u kontroli prometa zaustavili automobil kutinskih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 2,17 promila upravljao 36-godišnjak.

Pola sata kasnije, u ulici Berislava Pavičića u Sisku, zaustavljen je 51-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,62 promila upravljao automobilom sisačkih registracija.  

Potom je oko 2.30 sati u Školskoj ulici u Kutini, zaustavljen automobil kutinskih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,54 promila upravljao 30-godišnjak.

Idućeg dana, desetak minuta poslije ponoći, u Dugoj ulici u Petrinji, policijski su službenici u kontroli prometa zaustavili automobil zagrebačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,48 promila upravljao 42-godišnjak.

Vozači su do otriježnjenja smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje i protiv njih slijede optužni prijedlozi nadležnom Općinskom sudu.

U nedjelju, 10. prosinca oko 4 sata u Ulici kralja Tomislava u Sisku, u kontroli prometa zaustavljen je 22-godišnjak koji je upravljao automobilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,72 promila. Uhićen je i doveden nadležnom sudu koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 600 eura.

Pisane vijesti | Promet i vozila