„Uhvaćen“ u nedozvoljenom posjedu droge i pištolja-olovke

Slika PU_SiM/Vijesti/2012/Nove ilustracije/Traka STOP.jpg

Po nalogu suda automobil je pretražen te je tom prilikom pronađeno i oduzeto 2.6 grama marihuane i pištolj – olovka. Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je jedan od njih, 25-godišnjak s područja Sesveta, drogu i pištolj kupio na području Zagreba od njemu nepoznate osobe. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 25-

Jučer, 20. veljače oko 12.45 sati na parkiralištu trgovačkog centra u Ulici Ivana Fistrovića u Sisku, policijski službenici Službe kriminalističke policije ove policijske uprave su u osobnom automobili zagrebačkih registracijskih oznaka zatekli dvojicu mladića.

Po nalogu suda automobil je pretražen te je tom prilikom pronađeno i oduzeto 2.6 grama marihuane i pištolj – olovka.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je jedan od njih, 25-godišnjak s područja Sesveta, drogu i pištolj kupio na području Zagreba od njemu nepoznate osobe.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 25-godišnjak je kazneno prijavljen zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, dok je zbog nedozvoljenog posjedovanja droge protiv njega podnesen i optužni prijedlog.



Stranica