Uhvaćeni na nasadu indijske konoplje

Slika /PU_SiM/vijesti/Marihuana_1.jpg

Prilikom provođenja zasjede policijski službenici Interventne jedinice policije Sisak zatekli su osumnjičene u polju na kojem se nalazio nasad s 5 stabljika indijske konoplje.

Policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga Policijske uprave sisačko-moslavačke, u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Sisak, proveli su kriminalističku obradu nad dvojicom 22-godišnjaka iz Siska, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.

U subotu, 11. srpnja oko 12 sati, na području Siska, prilikom provođenja zasjede policijski službenici Interventne jedinice policije Sisak zatekli su osumnjičene u polju.

Isti su uhićeni, a obavljenim očevidom na mjestu pronalaska stabljika te provedenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da su obojica na navedenom mjestu zasadili i uzgojili pet stabljika indijske konoplje, koje su u trenutku pronalaska bile visine od 120 do 160 cm.

Zbog počinjenog kaznenog djela zlouporabe opojnih droga protiv osumnjičenih je podnesena kaznena prijava, kao i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Stranica