Uručene nagrade savjesnim vozačima povodom održanog „ Dana ljubaznosti u prometu“

  • Slika
  • Slika
  • Slika
Foto: Postaja prometne policije Sisak 

Slijedom provedene akcije „Dan ljubaznosti u prometu“, koju je 23. svibnja Postaja prometne policije Sisak provela sa svojim partnerima, Autoklubom Sisak i Gradom Siskom na raskrižjima u užem djelu Grada, kada su pripadnici Prometne jedinice mladeži evidentirali registarske oznake vozila koja su propustila pješake na obilježenom pješačkom prijelazu. Akcija je za cilj imala poticanje tolerantnijih odnosa između vozača i pješaka, odnosno poticanje vozača na poštivanje prednosti prolaska pješaka na pješačkim prijelazima.

Tom prilikom je evidentirano 580 vozila čiji su vozači propustili pješake te je nasumičnim odabirom odabrano deset vlasnika vozila koji do sada nisu evidentirani kao počinitelji prekršaja. Njima su u četvrtak, 6. lipnja s početkom u 11.30 sati u prostorijama Autokluba Sisak uručene prigodne zahvalnice i pokloni pokrovitelja akcije HAK-a i Grada Siska.
Poklone su uručili tajnik Autokluba gosp. Antun Lohert i zamjenik gradonačelnice gosp. Marko Krička, a radilo se o sljedećim savjesnim vozačicama i vozačima: Mateja Čizmić, Vesna Tačković, Ljiljana  Majcan, Marija Šimanović, Ivana Luketić, Zvonimir Živković, Amir Memić, Alen Čaušević, Josip Butković i Goran Gavrić.

Stranica