Velike brzine na autocesti A3

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/PROMET/STOP_tablica.jpg

Na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac policijski službenici zaustavili osobna vozila koja su vozila brzinom većom od 200 km/h.

Foto: Ilustracija
 
U subotu, 31. kolovoza oko 7.40 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac policijski službenici zaustavili su osobni automobil Audi, njemačkih registracija, kojim je iz smjera Zagreba brzinom od 211 km/h, upravljao 51-godišnji njemački državljanin.
 
Istoga dana, oko 9.30 sati na autocesti A3 zaustavljen je i osobni automobil Audi, bugarskih registracija, kojim je iz smjera Zagreba brzinom od 205 km/h upravljao 50-godišnji bugarski državljanin.
 
Jučer, 1. rujna oko 19 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac zaustavljen je osobni automobil Mercedes, njemačkih registracija, kojim je iz smjera Zagreba brzinom od 206 km/h upravljao 50-godišnji turski državljanin. Zbog počinjenih prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine vozačima je izdan obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 5000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije na području Hrvatske u trajanju od mjesec dana.



Stranica