Zatečen u ilegalnom posjedovanju droge i oružja

Slika PU_SiM/vijesti/rotaciona.jpg

U utorak, 9. travnja u večernjim satima u Zagrebačkoj ulici u Lekeniku policijski službenici su zaustavili osobni automobil, sisačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 45-godišnji muškarac. Pregledom automobila i korištenjem službenog psa za detekciju droga pronađeno je i oduzeto 100,1 gram hašiša, a vozač je uhićen. Temeljem naloga Županijskog suda u Sisku obavljena je pretraga njegove obiteljske

Foto: Ilustracija

U utorak, 9. travnja u večernjim satima u Zagrebačkoj ulici u Lekeniku policijski službenici su zaustavili osobni automobil, sisačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 45-godišnji muškarac.

Pregledom automobila i korištenjem službenog psa za detekciju droga pronađeno je i oduzeto 100,1 gram hašiša, a vozač je uhićen.

Temeljem naloga Županijskog suda u Sisku obavljena je pretraga njegove obiteljske kuće u Sisku.

31Pretragom je pronađeno i oduzeto 4,2 grama marihuane i 1,1 gram amfetamina namijenjenih prodaji, novac u stranoj valuti, osam ručno izrađenih pištolja malog kalibra, tzv. olovke, prepravljeni plinski pištolj te replika pištolja s jednim komadom streljiva.

Uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari 45-godišnjak će, po završetku kriminalističkog istraživanja, biti predan pritvorskom nadzorniku.



Stranica