Zaustavljeni alkoholizirani vozači u prometu

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/Stop policija.jpg
Foto: ilustracija

U petak, 17. veljače oko 20 sati, u mjestu Unčani na području Dvora, u kontroli prometa zaustavljen je 46-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 2,08 promila upravljao automobilom sisačkih registracija. Do otriježnjenja je smješten u prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Istoga dana 20.40 sati, na autocesti A3 kod Popovače, policijski službenici zaustavili teretno vozilo srbijanskih nacionalnih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 0,67 promila upravljao 40-godišnji srbijanski državljanin. Daljnjom kontrolom utvrđena je i tehnička neispravnost priključnog vozila. Zbog počinjenih prekršaja vozaču je izdan obavezni prekršajni nalog.

Potom je oko 22.30 sati, u mjestu Topusko zaustavljen automobil sisačkih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 1,28 promila upravljao 62-godišnjak iz Topuskog. Protiv vozača slijedi podnošenje prekršajnog naloga.  

U subotu, 18. veljače oko 22 sata u ulici Brezovičkog odreda u Sisku, zaustavljen je 50-godišnjak koji je upravljao automobilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,88 promila. Do otriježnjenja je smješten u prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Stranica