Zaustavljeni vozači koji su pod utjecajem alkohola više od 2 promila upravljali kamionom, automobilom i biciklom

Slika /PU_SiM/AA NOVE Ilustracije/PROMET/PROMET/Alkohol_vožnja.jpg
Foto: ilustracija
 
U četvrtak, 28. srpnja, oko 8 sati, na području Novske u mjestu Plesmo, u kontroli prometa zaustavljen je 60-godišnjak iz Bedekovčine, koji je pod utjecajem alkohola od 2,26 promila upravljao kamionom zagrebačkih registracija. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaja. Zbog počinjenog prekršaja protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.
 
Istoga dana, oko 21.30 sati, u mjestu Dvor, zatečen je 50-godišnjak s područja Dvora, koji je vozio bicikl pod utjecajem alkohola od 2,07 promila. Do otriježnjenja mu je određeno zadržavanje u posebnoj prostoriji policijske postaje, a zbog počinjenog prekršaja izdan mu je obavezni prekršajni nalog.
 
Noćas, 29. srpnja, oko 2.30 sati, u Ulici kralja Tomislava u Sisku, zaustavljen je automobil sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,15 promila upravljao 47-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije. I on je do otriježnjenja smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenog prekršaja slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Stranica