Započeo mentorski program obuke

Slika PU_SiM/vijesti/Prijem-nacelnika.jpg

U okviru Programa obrazovanja odraslih za zanimanje policajac od danas, 23. lipnja, pa do 9. listopada u ovoj policijskoj upravi realizirati će se mentorski program obuke

U okviru Programa obrazovanja odraslih za zanimanje policajac od danas, 23. lipnja, pa do 9. listopada u ovoj policijskoj upravi realizirati će se mentorski program obuke za 65 polaznika ovog sustava obrazovanja i to za 19 polaznica i 46 polaznika.

            Polaznici će od danas biti raspoređeni u devet policijskih postaja, gdje će dobiti svoje mentore i nadalje od njih učiti i „upijati“ praktična znanja policijskog posla.

            U prostorijama Interventne jedinice policije u Sisku polaznike je sa svojim suradnicima danas primio i načelnik Policijske uprave Marko Rašić, te im zaželio dobrodošlicu.

            Načelnik je u svom obraćanju polaznicima dao osnovne upute o radu te im predstavio ustroj ove policijske uprave. Nadalje, kazao je kako od njih očekuje da maksimalno iskoriste znanja svojih mentora te da se ponašaju u skladu s policijskim kodeksom, kako u službi, tako i izvan nje.

            Na kraju im je poželio da s uspjehom završe i praktični dio nastave i svoje cjelokupno školovanje te da se, kao istinski policijski profesionalci, „otisnu“ u teške i zahtjevne, ali časne „vode“ policijskog zvanja.



Stranica