Nasilničko ponašanje na proslavi blagdana

U subotu, 15. kolovoza, oko 22.45 sati, u dvorištu Mjesnog doma u mjestu Potok, Općina Popovača, u kojem se održavala proslava povodom blagdana Velike Gospe

U subotu, 15. kolovoza, oko 22.45 sati, u dvorištu Mjesnog doma u mjestu Potok, Općina Popovača, u kojem se održavala proslava povodom blagdana Velike Gospe, šestorica mlađih počinitelja, svi s područja Općine Popovača, na naročito drzak i ponižavajući način, pred većim brojem sudionika proslave, verbalno i fizički napala su trojicu mladića u dobi od 19, 20 i 21 godine.

U fizičkom sukobu 19-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, dok su druga dvojica napadnutih mladića lakše ozlijeđena. Također su lakše ozlijeđeni i 18-godišnja djevojka te 39-godišnji muškarac, koji su pokušali rastaviti sudionike, pri čemu su počinitelji i njih fizički napali.

Protiv šestorice počinitelja podnesena je kaznena prijava zbog nasilničkog ponašanja te nanošenja teške tjelesne ozljede, a prijavljeni su i zbog remećenja javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem. Protiv trojice ozlijeđenih mladića podnesen je optužni prijedlog zbog sudjelovanja u narušavanju javnog reda i mira.



Stranica