Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela, od kojih su tri djela počinili nepoznati počinitelji.

Za dan 18. / 19. kolovoza 2009. godine


KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela, od kojih su tri djela počinili nepoznati počinitelji.
Dva kaznena djela počinjena su na području Siska, a po jedno na području Gline, Kutine, Petrinje i Hrvatske Kostajnice.
Zabilježena su dva uništenja i oštećenja tuđe stvari te po jedno kazneno djelo krađe, prijetnje, izbjegavanja carinskog nadzora i teške tjelesne ozljede.
   
JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, dva počinjena na području Općine Popovača i jedno na području Novske, a u njima je sudjelovalo pet počinitelja. 
U Novskoj je javni red i mir narušen puštanjem preglasne glazbe iz osobnog automobila, u ugostiteljskom objektu u Gornjoj Gračenici, Grad Kutina, fizički su se sukobila dvojica mještana, a na ulici u Donjoj Gračenici verbalno su se sukobili maloljetnik i dijete te se gađali kamenjem.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u jednom slučaju nasilničkog ponašanja u obitelji,  počinjenom na području Općine Gvozd. Alkoholizirani počinitelj koji je verbalno i fizički zlostavljao majku i sestru uhićen je te će biti doveden na prekršajni sud.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća, tri na području Novske, dvije na području Siska i jedna na području Hrvatske Kostajnice.
U tri nesreće s ozlijeđenim osobama četiri su osobe lakše ozlijeđene, od kojih su dva alkoholizirana biciklista. U tri nesreće nastala je samo materijalna šteta.



Stranica