Ostali događaji – sažetak

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je osam kaznenih djela, od kojih su četiri počinjena od strane nepoznatih počinitelja.

Za dan 19. / 20. kolovoza 2009. godine

KRIMINALITET

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je osam kaznenih djela, od kojih su četiri počinjena od strane nepoznatih počinitelja.
Četiri kaznena djela počinjena su na području Kutine, dva na području Siska, a po jedno na području Dvora i Hrvatske Kostajnice.
Zabilježene su tri krađe te po jedno kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, teške krađe, izbjegavanja carinskog nadzora i prijetnje.

JAVNI RED I MIR

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, počinjena na području  Popovače i Lekenika,  a u njima je sudjelovalo troje počinitelja.
U mjestu Pešćenica, Općina Lekenik, javni red i mir remetila je žena koja je vikala i vrijeđala susjeda na dvorištu obiteljske kuće, a u Voloderu, Općina Popovača, alkoholizirani supružnici vikali su i vrijeđali kćer i unuku, također na dvorištu obiteljske kuće. Protiv supružnika je podnesen i optužni prijedlog zbog nasilničkog ponašanja u obitelji.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji,  počinjena na području Kutine i Popovače.
U oba slučaja optužni prijedlozi podneseni su protiv supružnika koji su se verbalno sukobili u prisustvu djece.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, tri na području Kutine i dvije na području Siska, a u njima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život. U nesrećama nije utvrđena alkoholiziranost sudionika.
 


Stranica