Ostali događaji – sažetak

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su 24 kaznena djela,



KRIMINALITET

Proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su 24 kaznena djela, od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji.
Devet kaznenih djela počinjeno je na području Kutine, šest na području Siska, četiri na području Novske, po dva na području Petrinje i Gline te jedno na području Hrvatske Kostajnice.
Zabilježeno je osam prijetnji, četiri krađe, tri zlouporabe opojnih droga, po dvije teške krađe i izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osuda te po jedno kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, utaje, povrede dužnosti uzdržavanja i uništenja i oštećenja tuđe stvari.

JAVNI RED I MIR

Zabilježena su četiri narušavanja javnog reda i mira, počinjena na području Siska, Kutine, Gline i Petrinje.
U tri događaja javni red i mir narušen je fizičkim sukobom, pri čemu su dvije osobe lakše ozlijeđene, a u jednom vikom i galamom. Zbog remećenja javnog reda i mira optužni prijedlozi podneseni su protiv šest počinitelja.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji,  počinjena na području Petrinje i Kutine, a u njima su sudjelovala tri počinitelja. Jedan počinitelja je zbog opasnosti da.će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržan u policijskoj postaji.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća, četiri na području Siska, po jedna na području Gline i Kutine, a u njima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život. U jednoj nesreći utvrđena je alkoholiziranost sudionika, a u njoj je nastala samo materijalna šteta.

Stranica