Ostali događaji – sažetak

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su pet djela počinili nepoznati počinitelji.

Za dan 21./22.  rujna  2009. godine


KRIMINALITET                                                                 

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su pet djela počinili nepoznati počinitelji.
Četiri kaznena djela počinjena su na području Petrinje, po tri na području Siska i Kutine, dva na području Hrvatske Kostajnice, a jedno na području Novske.
Zabilježeno je šest prijetnji, četiri krađe, dva izbjegavanja carinskog nadzora i jedno uništenje i oštećenje tuđe stvari.
    
JAVNI RED I MIR  

Zabilježeno je pet narušavanja javnog reda i mira, po dva počinjena na području Siska i Petrinje, a jedno na području Gline.
U dva događaja javni red i mir narušen je vikom i galamom, a također u dva događaja je uslijedio i fizički sukob. Zabilježen je i jedan slučaj držanja životinja bez nadzora.
Optužni prijedlozi podneseni su protiv šest počinitelja, od kojih su tri bila pod utjecajem alkohola te su zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržana u policijskoj postaji.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u tri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, dva počinjena na području Siska i jedno na području Gvozda. U ovim događajima sudjelovala su četiri počinitelja, od kojih dva pod utjecajem alkohola. Svi počinitelji su uhićeni te će biti dovedeni na prekršajni sud.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, tri na području Kutine i po jedna na području Petrinje i Siska, a u njima je nastala samo materijalna šteta. U nesrećama nisu sudjelovali vozači pod utjecajem alkohola.


Stranica