Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata

KRIMINALITET                                                                

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su tri počinili nepoznati počinitelji.

Četiri kaznena djela počinjena su na području Kutine, a po jedno na području Siska, Novske, Gline, Gvozda i Sunje.

Počinjene su po dvije teške krađe i prijetnje te po jedno kazneno djelo krađe, tjelesne ozljede, napada na službenu osobu, protuzakoniti lov i lažno prijavljivanje kaznenog djela.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno vikom i galamom alkoholiziranog muškarca u ugostiteljskom objektu na području Kutine.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Kutine i Petrinje.

Optužni prijedlozi podneseni su protiv dva počinitelja, od kojih je jedan uhićen i doveden na prekršajni sud, a jedan je temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen na bolničko liječenje.

PROMET

Na prometnicama se dogodila jedna prometna nesreća i to na području Novske, a u njoj je nastala samo materijalna šteta. Sudionik koji je izazvao ovu nesreću pobjegao je s mjesta nesreće te se za njim traga.



Stranica