Otkriveni počinitelji dviju provala

Slika PU_SiM/vijesti/2010/autopoldesna.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Sisak proveli su kriminalističko istraživanje nad maloljetnim Siščaninom te utvrdili da je on s još dvojicom muškaraca


Foto:  Ilustracija
 

Policijski službenici Policijske postaje Sisak u prisustvu majke proveli su kriminalističko istraživanje nad maloljetnim Siščaninom te utvrdili da je on s još dvojicom muškaraca počinio dvije teške krađe na sisačkom području.

Naime, u noći 14. veljače provalili su u trgovinu mješovite robe u ulici Hrvatskog narodnog preporoda odakle su ukrali 86 šteka cigareta te razne prehrambene proizvode i alkoholna pića, čime su vlasniku pričinili materijalnu štetu od oko 17 000 kuna.

Također je utvrđeno da su tijekom vikenda od 12. do 15. veljače provalili u prostorije dječjeg vrtića, također u ulici Hrvatskog narodnog preporoda, odakle su ukrali LCD monitor i mali novčani iznos iz nasilno otvorenog aparata za napitke.

Dio ukradenih predmeta je pronađen i oduzet od 27-godišnjaka koji ih je dobio od jednog od počinitelja.

Protiv maloljetnika je zbog ovih teških krađa podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku, dok se za ostalom dvojicom počinitelja traga.



Stranica